sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Omaksi iloksi

Kaivelin laatikoista kauan käyttämättä olleet Tattered Angelsin glimmer mistit, joita olen kokeeksi reilu vuosi sitten hommannut. Sävyjä minulla on kolme, mutta paljon erilaista niistäkin sai aikaan.


Ensimmäisessä kokeilussa käytin sävyjä corn flower daze ja olive vine. Tämä on ehdottomasti itselleni yksi mieluisimmasta noiden turkoosin ja sini-vihreiden sävyjen ansiosta. Perhosleimasin on muuten ensimmäinen leimasin hankintani joidenkin vuosien takaa. Taustan tekstileimasin on Tecnique tuesdayn ja kiemurat Kaisercraftin. Tässä tagissa on hentoinen kullan hohde. Koristeita lisään sitten kun tiedän millaiseen korttiin/albumiin tämä tagi sijoittuu. 


Toisessa kokeilussa käytin sävyjä cornflower daze ja polka dot pink. Yhdessä niistä tuli kiva violetin sävy. Kuivuneen taustan päälle leimasin sitten kiemuroita. Kuvassa ei näy hentoinen hopea hohde, jonka glimmer mist saa aikaan. 

Kokeilin sitten myös Distress Inkejä. Alla olevassa kuvassa olen käyttänyt pohjalla mustetyynyä wild honey, sen päälle pyörittelin worn lipstickiä ja vielä sen päälle vintage photoa. Art deco nainen on tullut jonkin ostamani lehden kylkiäisenä ja teksti vastaavanlaisen vintage/art deco leimasetin mukana. Kiemurat ovat Kaisercraftin.  

  -SiiriInkeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti